هدف از برگزاری:
برگزاری کارگاه عملی اصول میزبانی و تشریفات ویژه ماه مبارک رمضان با هدف ارائه راهکارهای مناسب جهت برگزاری مراسمات و ضیافت های افطاری و عید نوروز حفظ ارزش های هر دو مناسبت با توجه به جایگاه ویژه ی آن ها در میان خانواده ها و فرهنگ ایرانی.
سرفصل مطالب:
· هم زمانی عید نوروز و ماه مبارک رمضان
· نحوه میزبانی و برگزاری مراسم افطار در عید نوروز
· اهمیت تشریفات و پذیرایی در مراسمات خانوادگی و سازمانی
· تفاوت میزبانی و پذیرایی در محیط سازمان و محیط خانوادگی
· مدیریت برگزاری ضیافت های مرسوم در عید نوروز و ماه مبارک رمضان
· حفظ ارزش های فرهنگ افطاری و دید و بازدید نوروز
· تاثیر فرهنگ افطاری و دید و بازدید نوروز در کیفیت ارتباطات سازمانی و خانوادگی
· اهداف روزه داری و تاثیر آن بر سلامت روان و جسم
· اهداف روزه داری در جهت رشد معنوی
· اصول پذیرایی و میزبانی با رعایت استاندارد های ملی و بین المللی
· اصول پذیرایی و میزبانی با رعایت اصول علمی تغذیه
· نحوه چیدمان میز افطار و زمان مناسب جمع آوری ظروف
· ارتباط برقرار کردن و ویژگی های مدیر تشریفات
· عوامل مهم در برگزاری منظم مراسم در سازمان ها
· ادبیات و رفتار صحیح میزبان در مراسمات سازمانی